SERVICII ECO HIGH TECH

USCARE SI ABURIRE CHERESTEA

USCATOARE CHERESTEA

ABURITOARE CHERESTEA

USCARE LA TEMP INALTE

 

HALE INDUSTRIALE INDEPENDENTE ENERGETIC

HALE INDUSTRIALE

 

CENTRALE TERMICE PE BIOMASA

CENTRALE TERMICE

 

LINII BRICHETE SI PELETI

PRELUCRARE BIOMASA

FABRICI PELETIZARE

FABRICI BRICHETARE

 

COGENERARE

COGENERARE BIOMASA

IN SISTEM O.R.C.

PRIN GAZEIFICARE

PRIN TURBINA CU GAZE

 

AUTOMATIZARI INDUSTRIALE

AUTOMATIZARI

 

TABLOURI ELECTRICE

TABLOURI ELECTRICE

 

PANOURI SOLARE FOTOVOLTAICE

PANOURI SOLARE

 

 

Noutati

1.HIGH DRY

In ultimii ani ECO HIGH TECH,  este implicata în furnizarea pe piaţă a camerelor de uscare la temperaturi inalte (HIGH DRY), cuptoare proiectate  pentru a atinge ultimile performante in domeniul uscarii si a ajuta la obtinerea diverselor noi scopuri. ...citeste mai mult

 

2.COGENERARE BIOMASA

Biomasa reprezinta o diversitate de elemente de origine vegetala  care ne inconjoara  provenite din natura sau cele rezultate din activitatile umane, in vederea valorificarii optime a acestora...citeste mai mult

pAnouri solare

ECO HIGH TECH comercializeaza si instaleaza ferme de panouri solare fotovoltaice montate pe acoperisul halelor si uscatoarelor.panouri solare acoperis

Deasemenea aceste ferme pot fi amplasate in teren pe suprafete de ordinul hectarelor, obtinandu-se astfel curent de ordinul Mw-tilor si zecilor de MW.

Panouri solare fotovoltaice pentru injectie in retea:

panouri solare campAceste tipuri de panouri sunt destimate exclusiv injectiei in reteaua nationala si sunt caracterizate in primul rand prin numarul de celule inglobate. In general veti intalnii panouri solare care inglobeaza un numar de 50 de asemenea celule fotovoltaice.
Trebuie retinut ca aceste panouri sunt in general grupate in serie/paralel pentru a atinge tensiuni de lucru apropiate de 350Vcc pana la 450Vcc, tipic pentru intrarile invertoarelor destinate injectiei in reteaua nationala. Din acest motiv tensiunile de lucru pentru punctul de maxima putere a acestor panouri, este situat in jur de 24Vcc - 29Vcc, iar tensiunea de mers in gol, undeva in jur la 30Vcc - 36Vcc.


Panouri solare fotovoltaice
pentru sisteme autonome:

panouri solare casaPanourile solare fotovoltaice destinate acestor aplicatii contin in general 72 celule, dar cel mai important parametru care trebuie sa-l indeplineasca este tensiunea pentru punctul de maxima putere care este situat in jur la 35Vcc - 36Vcc, iar tensiunea de mers in gol se regaseste in jurul valorii de 42Vcc - 45Vcc.
Aceste valori sunt mai ridicate decat cele oferite de panourile solare descrise anterior si sunt necesare pentru operarea cu ajutorul regulatoarelor de incarcare, special destinate sistemelor care utilizeaza baterii de acumulatori pentru stocarea energiei produse. Aceste panouri pot fi utilizate si in sistem cu conectare la retea, fiind perfect compatibile cu acele aplicatii, dar nu si invers.