SERVICII ECO HIGH TECH

USCARE SI ABURIRE CHERESTEA

USCATOARE CHERESTEA

ABURITOARE CHERESTEA

USCARE LA TEMP INALTE

 

HALE INDUSTRIALE INDEPENDENTE ENERGETIC

HALE INDUSTRIALE

 

CENTRALE TERMICE PE BIOMASA

CENTRALE TERMICE

 

LINII BRICHETE SI PELETI

PRELUCRARE BIOMASA

FABRICI PELETIZARE

FABRICI BRICHETARE

 

COGENERARE

COGENERARE BIOMASA

IN SISTEM O.R.C.

PRIN GAZEIFICARE

 

AUTOMATIZARI INDUSTRIALE

AUTOMATIZARI

 

TABLOURI ELECTRICE

TABLOURI ELECTRICE

 

PANOURI SOLARE FOTOVOLTAICE

PANOURI SOLARE

 

 

Noutati

1.HIGH DRY

In ultimii ani ECO HIGH TECH,  este implicata în furnizarea pe piaţă a camerelor de uscare la temperaturi inalte (HIGH DRY), cuptoare proiectate  pentru a atinge ultimile performante in domeniul uscarii si a ajuta la obtinerea diverselor noi scopuri. ...citeste mai mult

 

2.COGENERARE BIOMASA

Biomasa reprezinta o diversitate de elemente de origine vegetala  care ne inconjoara  provenite din natura sau cele rezultate din activitatile umane, in vederea valorificarii optime a acestora...citeste mai mult

Hale industriale si structuri sferice

NOU!!!

HALE INDUSTRIALE LA CHEIE INDEPENDENTE ENERGETIC!!!

 • Cel mai bun raport calitate/pret
 • Pentru reducerea consumului de energie electrica halele industriale pot fi echipate cu panouri solare fotovoltaice pe acoperis!

CEL MAI BUN PRET PE METRU PATRAT !!!

ECO HIGH TECH  realizeaza proiectarea si executia de hale industriale la orice arhitectura si  dimensiune dorita,  confectionate din europrofile tip HEA, HEB, IPE UNPE  calitate otel S355J2. Din portofoliul lucrarilor  noastre puteti alege:

 • hale industriale  de productie,  hale agrozootehnice 
 • depozite, show-rooomuri
 • sali  de sport
 • structuri metalice terenuri de tenis sau minifotbal cu gazon sintetic
 • Spalatorii auto si service-uri auto

 

ECO HIGH TECH realizeaza pentru dumneavoastra structuri de lemn sferice , perfect amenanjate ca spatii locuibile p+1 ca si case de vacanta, sau amenanjate pentru baruri , kempinguri, etc. Aceste structuri au un design special care va conferi locuintei sau spatiului dumneavoastra un stil aparte care iese din standardul cotidian.

Avantajele halelor construite de noi :

 • proiectate dupa norme europene capabile sa reziste la cutremure
 • structura demontabila 100% cu surburi de inalta rezistenta
 • structura acoperita cu vopseluri anticorozive si antifoc
 • executie si montare rapida
 • montare si demontare usoara
 • arhitectura moderna , posibilitati corp birouri

 

Etapele principale ale realizarii unei hale industriale sunt:

 1. PROIECTARE. Documentatia tehnica a arhitecturii si a structurii metalice a halei realizate de ingineri structuristi cu experienta  utilizand programe Autodesk 3D si analiza structural ape baza elementului finit conform standardelor si normelor europene in vigoare. Sectiunile elementelor structurii de rezistenta sunt stabilite pe baza incarcarilor statice si dinamice , la care structura va fi solicitata .Solicitarile ce pot apare se pot datora unor factori externi ( zapada, vant, seism ) , de catre structura pe care dumneavoastra doriti sa o construiti , respective incarcari datorate de greutatea proprie si de incarcarile utile ( poduri rulante, plansee, etc ). Structura principala de rezistenta este optimizata avand in vedere utilizarea sistemelor de invelitori pentru acoperis si sistemelor de fatade pentru placarea peretilor. Structura secundara ( pane acoperis , rigle pereti ) este realizata din profile metalice usoare laminate. Documentatia scrisa si desenata cuprinde : 
 • Planuri ansamblu

- vederi isometrice 2D a structurii ( elevatii, planuri de ancoraj si montaj)
- vedrei suplimentare ( detalii ancoraj stalpi , prinderi stalpi, grinzii, travei etc.)

 • Desene de executie

- desene uzinaj pentru fiecare reper si ansamblu
- desene ale sectiunilor necesare pentru asamblare

 • Lista cu materiale

 

2. TRASAREA SI EXCAVAREA. O alta etapa principala o reprezinta trasarea si excavarea fundatiei halei. Este obligatoriu ca inainte sa execute studiul geotehnic . Acesta consta din analiza probelor de teren prelevate din sapatura pentru a obtine stratificatia terenului ( grosime strat vegetal , strat argila nisipoasa , strat agregate naturale , stratul de apa freatica , etc). Se va urmari depistarea de gropi sau denivelari, goluri de puturi, fundatii vechi sau umpluturi cu materiale biodegradabile, deseuri de lemn sau moloz , acestea trebuind indepartate din zona fundatiilor .Daca terenul de fundare nu este din argila contractila se permite executarea sapaturilor pentru grinzile de fundatie cu 1 – 2 zile inainte de turnare. Se va stabili presiunea admisibila a terenului. Trasarea - consta in executia balizelor de lemn pe care se marcheaza axul sirurilor A, B, … si al rindurilor 1 – 2 – ….N corespunzatoare stalpilor . Intersectia acestor axe materializate prin sirma sau sfoara subtire constituie axul stalpilor si se marcheaza in pamant prin tarus din lemn cu cui sau tarus metallic cu cruce pe capul acestuia. In raport cu aceste axe se traseaza conturul fundatiilor halei de dimensiunile din proiect, si al cuzinetilor stalpilor principali si secundari. Dimensiunile cuzinetilor si al grinzii de fundare, respectiv detaliile acestora se gasesc separate in proiectul de fundatie al halei. In principiu excavatia se face manual sau cu un buldoexcavator cu cupa ingusta. Peretii si fundul santului fundatiilor se finiseaza manual. Fundul se compacteaza cu placa vibratoare.

3. ARMAREA , COFRAREA SI TURNAREA Turnarea fundatiei se va realiza pe etape :

Etapa 1- turnare cuzineti stalpi principali si secundari realizate complet

Etapa 2- turnare grinzi fundatie pe contur: grinzi fundare laterale, fata si spate realizate complet grinzi fundare centrale (daca este cazul) In aceasta etapa se vor respecta intocmai prescriptiile tehnice din proiect privind dimensiunile cuzinetilor stalpilor, a grinzilor de fundare, dar si calitatea materialelor folosite.

 

De exemplu : otel beton marca PC 52, beton marca B250 (Bc25 ) etc.

4. EXECUTIA STRUCTURII METALICE. Este etapa care se realizeaza in fabrica noastra si consta in executia dupa documentatia proiectului de structura a halei a subansamblelor si partilor componente. Realizarea a stalpilor , a fermelor , si a tuturor celorlalte elemente traverse , portaluri peretii si a contravantuirilor acoperisului se realizeaza folosind masini performante de taiere si aparate de sudura de ultima generatie.

Dispunand de un personal cu inalta calificare si de un sistem de control al calitatii performant, ECO HIGH TECH executa structura metalica la standarde de calitate ridicate si intr-un timp rapid. Elementele astfel executate sunt ambalate si transportate la locatia fundatiilor halei care in prealabil au fost executate.

5. MONTAJUL. Montajul structurii metalice, a inchiderilor halei (panouri poliuretanice sau vata minerala tip perete si tip acoperis cu grosimi variabile de la 40mm la 100 mm, a coamelor, a coltarelor, antilacrimarelor , a jgheaburi si burlanelor pentru apele pluviale), a ferestrelor, a usilor mari de acces si pietonale, iluminatoarelor, si a trapelor de fum, sunt realizate de echipele noastre de montaj. Echipele de montaj ale firmei ECO HIGH TECH sunt specializate in astfel de lucrari si se caracterizeaza prin profesionalism, ceea ce conduce la o calitate exceptionala a lucrarii pina in cele mai amanuntite detalii.

O alta caracteristica de neglijat al echipelor de teren este seriozitatea , disciplina , organizarea , vechimea in echipa , si capacitatea de a lucra zi lumina 6 zile pe saptamana . Aceste atuuri ale noastre conduc la o buna calitate a lucrarii si la un termen scurt de realizare.

 

6.REALIZAREA PARDOSELEI, RIGOLELOR EXTERIOARE, TROTUARE,RAMPE ACCES. Aceasta ultima etapa are ca scop realizarea in principal a pardoselii halei in functie de utilitatea ei. Pardoselile se realizeaza in functie de tipul traficului. Se aplica pe cimentul proaspat turnat si se finiseaza cu ajutorul elicopterului. Deasemeni sunt specificate in proiectul de fundatii toate detaliile cu privire la turnarea pardoselii halei dar si la celelalte elemente ce intregesc acest proiect : realizarea rigolelor exterioare, a trotuarelor si al rampelor de acces.

 

ECO HIGH TECH reconditioneaza si repara in totalitate hale industriale vechi, acoperisuri, reconfigureaza aceste hale vechi aducandu-le la un standard si aspect conform standardelor actuale.

Eco High Tech va poate oferi pe langa constructia propriu-zisa a halei si utilitatile complete ale acesteia:

 • spatii birouri
 • depozite semifabricate si produse finite
 • orice tip de incalzire a halei
 • grupuri sanitare etc.