SERVICII ECO HIGH TECH

USCARE SI ABURIRE CHERESTEA

USCATOARE CHERESTEA

ABURITOARE CHERESTEA

USCARE LA TEMP INALTE

 

HALE INDUSTRIALE INDEPENDENTE ENERGETIC

HALE INDUSTRIALE

 

CENTRALE TERMICE PE BIOMASA

CENTRALE TERMICE

 

LINII BRICHETE SI PELETI

PRELUCRARE BIOMASA

FABRICI PELETIZARE

FABRICI BRICHETARE

 

COGENERARE

COGENERARE BIOMASA

IN SISTEM O.R.C.

PRIN GAZEIFICARE

PRIN TURBINA CU GAZE

 

AUTOMATIZARI INDUSTRIALE

AUTOMATIZARI

 

TABLOURI ELECTRICE

TABLOURI ELECTRICE

 

PANOURI SOLARE FOTOVOLTAICE

PANOURI SOLARE

 

Noutati

1.HIGH DRY

In ultimii ani ECO HIGH TECH,  este implicata în furnizarea pe piaţă a camerelor de uscare la temperaturi inalte (HIGH DRY), cuptoare proiectate  pentru a atinge ultimile performante in domeniul uscarii si a ajuta la obtinerea diverselor noi scopuri. ...citeste mai mult

 

2.COGENERARE BIOMASA

Biomasa reprezinta o diversitate de elemente de origine vegetala  care ne inconjoara  provenite din natura sau cele rezultate din activitatile umane, in vederea valorificarii optime a acestora...citeste mai mult

Centrale termice pe Biomasa

Centrale termice pe biomasa recomandate pentru instalatiile de uscare si aburire dar si pentru incalzirea spatiilor industriale, sunt cazane cu circulatie fortata a apei calde la 95º C , a apei supraincalzite la 115 º C si generatoare de abur 130º C la presiuni joase produse de firme de prestigiu din Italia, Letonia si Cehia.
Aceste cazane si generatoare de abur sunt caracterizate prin urmatoarele:


- sunt fabricate din otel special pentru centrale termice pe biomasa, sudate cu tehnologi speciale
- functioneaza exclusiv pe deseuri de masa lemnoasa si rumegus, cu umiditate ridicata 55 %
- inalta performanta ,siguranta ,usoara utilizare si exploatare
- sistem autoamat de alimentare cu combustibil
- conţinutul de vapori de fum îndeplineşte cerinţele ecologice
- sistem de ardere cu gretare mobile
- extractor automat de cenusa

Cazanele Biotec UNICONFORT pentru centrale termice pe biomasa
centrale biomasa

Biotec UNICONFORT a fost proiectat şi construit pentru a funcţiona cu combustibili solizi, cu conţinut de umiditate ridicat până la 80%, pe o bază uscată (45% pe o bază umedă). Cazanul poate fi livrat cu 3 tipuri diferite de arzator: fixa grătarul cu modelul Biotec / F pentru combustibili cu umiditate de maximum 50% pe o bază uscată, se deplasează grătarul cu alimentare şurub cu modelul Biotec / G pentru combustibili cu umiditate maximă de 80% pe o bază uscată şi dimensiuni de până la 3 cm, se deplasează grătarul cu alimentare împingătoare cu modelul Biotec / SP combustibili cu umiditate maximă de 80% pe o bază uscată şi dimensiuni de până la 30 x 5 x 5 cm. Modelul Biotec este proiectat sa functioneze exclusiv pe deseuri biomasa , provenite din păduri sau prelucrarea primara a bustenilor verzi din gatere. Prin urmare, omogenitatea de combustibil, în ceea ce priveşte umiditatea şi mărime este foarte variabila. Caracteristici distinctive ale modelului Biotec este ca acest cazan are o geometrie cu patru intoarceri de fum , în scopul de a maximiza timpul de permanenţă a fumului in interiorul cazanului. Acest lucru asigură randamente ridicate cu emisii reduse în atmosferă . Inima camerei de ardere a cazanului are volumul mare acest fapt asigură un proces de ardere liniştită, cu timp de şedere  lungă a fumului  la temperaturi ridicate. Acest lucru permite  reducerea  la minimum a emisiilor provenite de la arderea de pornire a procesului de combustie , în loc să investească în dispozitivele costisitoare de filtrare după cazan. O caracteristică importantă a camerei de combustie vatra de grosime mare făcuta cu caramizi refractare. Acest lucru ajută la uscarea combustibilului şi face omogen fluxul de gaze. Camera de ardere este completata cu o cameră de post-ardere, care reduce emisiile, deoarece completeaza procesul de combustie a gazelor de ardere. Aceasta camera este, de asemenea, o "cameră de  calm" şi ajută la decantare a prafului provenit din cenusa. O altă trăsătură distinctivă a modelului Biotec, în versiunea SP se referă la alimentarea de combustibil. Folosind sisteme adecvate de transport şi de alimentare cu combustibil, dotat cu un împingător hidraulic, alimentarea a cazanului se poate face cu combustibili cu dimensiuni neregulate şi mari. Sistemul de control al cazanului este o altă parte importantă a instalaţiei, avand un  software dezvoltat şi asigură gestionarea totală a procesului de ardere este de a asigura fiabilitatea ridicată, optimizare randament si emisii scazute. Aceasta metoda de construcţie a cazanului, prin menţinerea camerei de ardere şi schimbarea schimbătorului de căldură, este posibil să se producă apă caldă + 95 ° C 2 bar, apa supraincalzita + 110 ° C, 2 bari, abur 0,7 bar saturat.
centrale biomasa
Schema montaj cazan cu alimentare automata combustibil si evacuare filtrata a gazelor de ardere pentru centrale termice pe biomasa.

 

Caracteristici tehnice centrale termice pe biomasa apa calda , supraincalzita , generatoare abur :

centrale biomasa consumuri
centrale biomasa

centrale biomasa

CAZANE APA CALDA PENTRU CENTRALE TERMICE PE BIOMASA
centrale biomasa

 

Cazane de apă calda pentru centrale termice pe biomasa modelele  AK-500SK, AK-1000SK, AK-1500SK, AK-2000SK, AK-2500SK si AK-3000SK sunt pot fi utilizate  în sistemele de încălzire circulaţie forţată in instalatiile de uscare cherestea  sau spatii industriale. Partea convectivă a cazanului este plasata deasupra si este  tip vulcanic bricked cuptor. Cazanele  funcţioneaza cu un set cu dispozitive de alimentare automata a combustibilui. Este posibil să se conecteze sistemul de alimentare automata a combustibilului in partea din fata sau spate a cazanului existad posibilitatea alimentarii mixte a acestuia . Deasemenea cazanul este echipat cu un sistem automat de extragere al cenusei. Cazanul functioneaza exclusiv pe deseuri de masa lemnoasa si rumegus, si  poate avea   umiditate ridicata  de 35 - 55 %

Caracteristici tehnice cazane apa calda pentru centrale termice pe biomasa:

centrale biomasa

 

CAZANE CENTRALE PE BIOMASA APA SUPRAINCALZITA CU TUBULATURA VERTICALA

centrale biomasa

 

• pot fi utilizate  în sistemele de încălzire circulaţie forţată in instalatiile de uscare sau aburire cherestea  dar si pentru incalzirea  spatiilor industriale
• sistem de ardere cu gretare mobile inclinate
•  cazane de apa fierbinte sunt fabricate din oţel de calitate ,sudate cu tehnologi speciale;
• temperatura apei maxima 110 ° C sau 130 ° C;
• presiune maxima de lucru 16,10 sau 6 bari;
• eficienta  si performanţă inalta ;
• exploatare in  condiţii de siguranţă, uşoara operare şi întreţinere;
• conţinutul de vapori de fum îndeplineşte cerintele  ecologice
• cazanele verticale de apa fierbinte sunt izolate, cu vata minerala  şi placate cu aluminiu.


Posibilitati de montaj a cazanelor pentru centrale termice pe biomasa cu tubulatura verticala :
          1.                                                                           2.
centrale biomasa montaj

1. Cazan montat cu partea convectiva  sus pe cuptor.
2. Cazan montat cu partea conectiva in spatele cuptorului.

 Caracteristici tehnice cazane centrale termice pe biomasa apa supraincalzita 130° C :   

centrale biomasa caracteristici                                
                  centrale biomasa caracteristici

 

INSTALATII DE ALIMENTARE APA CALDA/APA SUPRAINCALZITA SI ABUR

ECO HIGH TECH realizeaza instalatii de alimentare cu agent termic la cheie pentru uscatoare si aburitoare dar si pentru incalzirea halelor de productie. Instalatia este dimensionata de ingineri termisti pentru proiectul dumneavoastra si executata de instalatori profesionisti si sudori calificati conform normelor ISCIR. Echipamentele furnizate: robineti, clapeti, pompe, supape de siguranta, electrovane, filtre, vase de expansiune, calorifere. Toate acestea sunt marci de prestigiu de la firme consacrate(Italia, Germania, Spania, etc) avand o calitate superioara.

centrale pe biomasa centrale pe biomasa

Centrale termice cu puteri sub 1 Gcal care alimenteaza uscatoare de cherestea cu agent termic apa calda pana la 100 grade Celsius.

centrale pe biomasa centrale pe biomasa

Centrale termice cu puteri sub 1 Gcal impreuna cu arzatoare de rumegus cu umiditate maxima 60% ce alimenteaza aburitoare de cherestea cu aburire indirecta(agent termic apa supraincalzita la 120 grade Celsius). Functionarea decurge in regim complet automat.

centrale pe biomasa centrale pe biomasa

Centrale termice cu puteri mai mari de 1 Gcal ce functioneaza in regim automat cu alimentare mixta(rumegus, tocatura, deseuri solide de cherestea).

Agentul termic furnizat este apa calda la 100 grade Celsius sau apa supraincalzita la 120 grade Celsius pentru alimentarea uscatoarelor de cherestea si aburitoarelor cu aburire indirecta.

centrale pe biomasa centrale pe biomasa

centrale pe biomasa centrale termice pe biomasa